Kapcsolat

Kapcsolat

Szeretettel várja kedves Vendégeit az Ancsa Vendégház !

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és mi készséggel állunk a rendelkezésére.

Hívjon a hét mindennapján 07:30-tól 20:00-ig vagy írjon emailt és 12 órán belül válaszolunk! 

Írjon emailt nekünk!

 

Ancsa Vendégház

ancsavendeghaz@gmail.com

Magyarhomorog Árpád utca 1.

+36 30 / 623 – 9943

A vendégházról mondták!

"A képek nem hazudnak a szállással kapcsolatban. A ház otthonos és tiszta, a kert rendezett, tele virágokkal. A kertben több lehetőség van grillezésre, játékra, de nem utolsó sorban, maga a látvány is szemet gyönyörködtető. A házigazdák nagyon kedvesek és segítőkészek. Nagyon jól éreztük magunkat. A környéken 30 Km-en belül találtunk látnivalókat és éttermeket is."
Hodop László
Vendég
"Nagyon kedves, barátságos tulajdonosok. Semmi sem zavarta meg a békés, nyugodt hangulatot. Jókat lehet sétálni a környéken."
Középkorú pár
Vendég
"A vendéglátók nagyon kedvesek, a szálláshely gyönyörű, a környék csendes, nyugodt."
Forró Veronika
Vendég
"Nagyon nagyon elegedetek voltunk...kis es nagy gyerekkel voltunk...minden szempontbol jo volt..szeretnenk ujra vissza menni."
Sipos Gabriella
Vendég
"Mindennel felszerelt, modern berendezésű, nagyon szép szálláshely több szobával. Modern konyha, tiszta, igényes fürdőszobák zuhanyzóval és sarokkáddal. Wifi elérhetőség. Hatalmas, gondozott, gyönyörű kert tartozik a házhoz. Grillező, bográcsozási lehetőség, a kertben külön kialakított és fedett helyen lehet pihenni, beszélgetni vagy akár reggelizni, vacsorázni.A ház és a kert közötti rész térkővel burkolt, rendezett, megfelelő parkolást biztosít a vendégek részére. Nagyon kedves, segítőkész, vendégszerető szállásadókat ismertünk meg Anikó, Gréta és Laci személyében. Van egy aranyos kutyájuk, akinek Yoda a neve és égszínkék szemű macskáik is vannak. A szállás közvetlenül egy kis tó mellett, csendes, nyugodt környezetben található. Mindenkinek tudom ajánlani, családoknak, baráti társaságoknak egyaránt."
Család nagyobb gyerekkel
Vendég