Néhány programot illetve látnivalót szeretnénk kedves vendégeinknek pár szóban bemutatni.

Hajdúszoboszló (70km)

Hajdúszoboszló leglátványosabb helye, a Szent István park
Imádjuk Hajdúszoboszlót, és nem csak a fürdője miatt, hanem azért is, mert télen-nyáron annyira élettel teli az egész város, hogy mindig magával ragad ez a nyüzsgő hangulat. A Szent István parkban található a város egyik szimbóluma, a látványos Harangház, amit mindig útba ejtünk, ha sétálni indulunk. Egy biztos, ez is egy olyan park Magyarországon, amit nem szabad kihagyni.

Debrecen (76km)

A százéves fáknak otthont adó debreceni Nagyerdő volt az ország első természetvédelmi területe, melynek csodálatos parkját az ország minden tájáról rengetegen keresik fel. A hangulatos park tava és sétaútjai mellett a felnőtteket irodalmi szoborpark, szuper éttermek, a gyerekeket pedig természetes anyagokból készült, állatokat mintázó szobrok és egy akadálymentesített, korszerű játszótér várja, így télen és nyáron  is kitűnő családi program.

Gyula (58km)

Matuzsálemek a gyulai Csigakertben
Gyula városa rengeteg programmal várja a kirándulókat, de a fürdőzés, és a várlátogatás mellett érdemes egy kis időt szakítani a gyönyörű, ősfás parkjára, a Csigakertre is, ahol matuzsálemi korú tölgyfákat is megcsodálhatunk. A park egyik legszebb eleme az a Sissi szobor, amit Felek Gyula szobrászművész alkotott carrarai márványból.

Biharugrai Madárvárta (2 irányból is megközelíthető 12,5-15km)

Hazánk egyik legeldugottabb, ugyanakkor egyik legértékesebb tája a Körös-Maros Nemzeti Park Kis-Sárrét részterülete. Az ország keleti határa mellett fekszik az Alföld peremén, a Kárpát-medence síkvidékeire egykor oly jellemző, gazdag vízi világ egyik utolsó hírmondójaként. Az itt fennmaradt erdők, mocsarak, halastavak és szikes puszták egyedülálló növény- és állatvilágnak adnak otthont. Kerékpáros túrának is ajánljuk.

Füzesgyarmat (40km)

A régió legszebb fürdője a Füzesgyarmati Kastélypark Fürdő, amely különböző hőfokú és vízösszetételű medencéivel egyaránt kellemes pihenést, szórakozást, gyógyulást nyújt a strandkedvelőknek és a gyógyulni vágyóknak is. Állatbarátoknak 2010 óta müködő állatpark és vadfarm is megtalálható Füzesgyarmaton. Lehetőség nyílik az állatok simogatására, etetésére. Őshonos állataink mellett egzotikus állatok is helyet kaptak a parkban.